设为首页收藏本站麻城天气预报

麻城热线

马上注册

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

社区广播台
热门
最新

摩的哥哥.叔叔们.你们都听好了,我NO你地!!

楼主
我想讲个系.摩托车我经常搭.基本上日日都搭.下面所讲个全部系亲身经历.而且某系一次个.系一次次个.基本上你地都有D通病.
我NO你地:B波车啊?红灯你又闯.转弯你又快.见逢你就插.我都讲某赶时间咯,你开锦快做咩也啊?横冲直撞到.有4次就差D收我命仔咯.(好惊S)
我NO你地:刚从港口在回跟公车亭落车.成7.8台车塞到到门口. 你某想比我地落车啊?(吉忧S)
我NO你地:在路口,想等某车过对面马路.你地一某系在对面泊紧车个冲过来.就是开开紧就停在我面前跟D问搭车某?(阿搭我自己某色邀手咩.阻到我时间.明色车又多)又要等几分钟某车正过到对面窝.(某想讲)
我NO你地:晚上11点行跟D路口过.5.6台车泊跟D.喇叭一起响.啊当D流氓锦.(心番S)
我NO你地:搭过几次连目的地都某色个.美食街色咩?毛色.城西色咩?毛色.六中色咩?毛色.跟电力宾馆搭到防中.又要直路比其看窝(侄侄呼啊):“啊落车.几钱啊?”“5蚊!”我丢......4蚊.!(么情愿啊)
其实我地都色大家系为了养家糊口..确实系防城某少得了摩的个.少了其地,我地出行就某锦方便了.你地又某了经济来源了.但是我希望你地改少少啦..难道你地真系想失业?(收到风你地准备挨撤).
如果出租车打表.某拒载短途客个话.......................
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏
沙发
好得我开四只录噶哦
板凳
你可以选择某搭,讲咁多作咩/人家都要养家个咯
地板
[笑趴][笑趴][笑趴][笑趴][笑趴]
NO死其{淡定}
该用户已被删除
[我顶]
吉忧SS
够好惊个哇